keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Tonnikalapasta


Tässä yhtenä päivänä en oikein keksinyt mitä tekisin ruuaksi ja taas kerran tutkin kaappeja. Löytyi tonnikalapurkki, pastaa, tilkka kermaa ja pala savujuustoa perusjuttujen lisäksi.Siispä tonnikalapastaa.

1 prk tonnikalapaloja
2-3 kevätsipulia tai pieni pätkä purjoa
1/4 säilötyn sitruunan kuorta
1 rkl kapriksia
1 dl kermaa
(savu)suolaa ja pippuria
n. 50 g (savu)juustoa 
persiljaa 

pastaa kahdelle

Viipaloi kevätsipuli tai purjon pala ohuiksi.

Lorauta tilkka öljyä (esim. tonnikalapurkista) ja lisää sipuli/purjo. Anna hetken aikaa kuullottua, purjo vaatii hetkisen pitempään kuin kevätsipuli. Lisää tonnikala joukkoon ja sekoita. Hienonna säilötyn sitruunan kuori ja kaprikset. Lisää ne pannulle.

Laita pastavesi kiehumaan ja keitä pasta ohjeen mukaan.

Lisää kerma paistinpannulle ja mausta (savu)suolalla ja pippurilla. Kuumenna kunnes kerma kiehahtaa.

Raasta juusto ja hienonna persilja. 

Valuta pasta ja kumoa paistin pannun sisältö kattilaan. Lisää juustoraaste ja sekoita nopeasti. Annostele lautasille ja koristele persiljalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti